Feníe Energía Us ajuda a reduir el vostre consum energètic i economitzar les vostres factures de llum i gas, gràcies a l’assessorament de la xarxa d’experts energètics més gran d’Espanya.

Ens diferenciem per oferir productes d’estalvi energètic personalitzats i solucions per a productors d’energia, i apostem per la mobilitat elèctrica.

Els nostres valors

  • La confiança que els nostres instal·ladors generen en els clients
  • L’eficiència que experimenten els nostres clients.
  • La senzillesa de les persones que formem Feníe Energía.
  • La proximitat entre el client i l’instal·lador.
  • La dimensió, ja que som la xarxa d’assessors energètics més gran d’Espanya.
  • La transparència en la informació facilitada als nostres clients.

La xarxa d’agents energètics més gran

Gràcies a les nostres Escoles d’Eficiència Energètica (E3), els nostres agents i instal·ladors que, al seu torn, són accionistes de Feníe Energía, tenen una formació constant sobre els diferents canvis reguladors del mercat energètic, per tal de poder assessorar els seus clients de la manera més precisa i eficient possible.

ico_electricidad_vector

Electricitat

Us oferim les nostres tarifes d’electricitat per a tot tipus de subministraments, ja sigui baixa o alta tensió. Descobriu per què som diferents.

Rep la teva oferta personalitzada

ico_gas_vector

Gas

Les nostres tarifes de gas s’adapten a tots els consumidors. Entreu-hi i descobriu-les.

Contracta-ho ara

Serveis d’estalvi energètic

Voleu estalviar en la vostra factura de llum i gas?

Oferim serveis per a particulars, empreses i productors d’energia, dissenyats específicament per a cada tipus de client, amb l’objectiu que els clients tinguin tota la informació que necessiten sobre producció i consums.

El nostre model de serveis d’estalvi energètic està dissenyat per a cada cas, a fi de poder millorar l’eficiència pel que fa al consum i sobre els diferents factors que influeixen en la factura.

Vull estalviar més

El nostre compromís és apropar la mobilitat elèctrica a tothom

Oferim solucions de mobilitat elèctrica adaptades a cada consumidor, perquè no tots som iguals. Des de Feníe Energía, dediquem els nostres coneixements a fer del futur una realitat.

Trobeu el vostre punt de recàrrega ico_recarga_btnVehicle elèctric