Nosaltres

Així és Feníe Energía

Creure en els somnis és construir el futur

Naixem de l’empenta de moltes persones que van creure en un somni l’any 2008 i, dos anys més tard, el vam fer realitat quan es va constituir oficialment Feníe Energía, l’any 2010.

El somni consistia a crear una empresa capaç de competir d’igual a igual en el mercat energètic i que estigués formada pels especialistes que donen servei al client a les seves instal·lacions: els instal·ladors.

No va ser només un somni d’unes persones, sinó que la visió d’una organització com FENIE (Federación Nacional de Empresarios de Instalaciones Eléctricas y Telecomunicaciones de España) també va permetre materialitzar aquesta empresa pel bé del client i de l’instal·lador.

Línia de temps de Feníe Energía

Comencem amb l’objectiu de poder ser capaços d’aportar valor al client i competir en el sector energètic a través d’especialistes i empreses instal·ladores que coneixen les necessitats reals dels consumidors.

El nostre origen, com part del nostre nom, ve de la Federación Nacional de Empresarios de Instalaciones Eléctricas y Telecomunicaciones de España, FENIE, formada per més de mig centenar d’associacions provincials que representen més de 15.000 empreses instal·ladores, les quals han estat un factor fonamental per a la creació i el creixement de Feníe Energía.
Voleu saber més sobre FENIE?

Quan vam constituir la nostra empresa, el 2 de març de 2010, teníem 1.347 accionistes. Des d’aquell moment, hem anat creixent, tant en el nombre de clients com en el nombre d’accionistes i, a data de 2015, som més de 2.400 accionistes i el nombre d’agents energètics formats per Feníe Energía supera els 1.800.

El futur és a les nostres mans

Feníe Energía és la comercialitzadora creada per l’instal·lador i pretén oferir un servei proper i de qualitat als seus clients

Llancem contínuament nous productes destinats a millorar la gestió energètica dels clients. Actualment, comercialitzem electricitat i gas a tot el territori nacional, assessorem els nostres clients en temes energètics i proposem solucions d’eficiència energètica basades en estudis tècnics personalitzats per a cada client (monitoratge de consums i propostes per optimitzar-los, optimització de la tarifa, canvis en la il·luminació, compensació reactiva, etc.). Així mateix, estem presents en tots els aspectes relacionats amb la mobilitat elèctrica (instal·lació de punts de recàrrega, serveis de recàrrega, assessorament sobre instal·lacions de punts de recàrrega).

 • ico_espana_gs
  Llancem contínuament nous productes destinats a millorar la gestió energètica dels clients. Actualment, comercialitzem electricitat i gas a tot el territori nacional, assessorem els nostres clients en temes energètics i proposem solucions d’eficiència energètica basades en estudis tècnics personalitzats per a cada client (monitoratge de consums i propostes per optimitzar-los, optimització de la tarifa, canvis en la il·luminació, compensació reactiva, etc.). Així mateix, estem presents en tots els aspectes relacionats amb la mobilitat elèctrica (instal·lació de punts de recàrrega, serveis de recàrrega, assessorament sobre instal·lacions de punts de recàrrega).

 • Totes aquestes solucions sempre van acompanyades d’un agent energètic especialitzat i format en tots els productes que ofereix.
 • ico_premio_gs
  Tota la formació que impartim a Feníe Energía es canalitza a través de l’Escola d’Eficiència Energètica, que forma els instal·ladors i els converteix en agents energètics. D’aquesta manera, són capaços d’oferir els diferents productes en què s’han especialitzat, la qual cosa, juntament amb l’experiència de la seva pròpia empresa instal·ladora, els converteix en la xarxa comercial millor formada.

Els nostres valors

 • La confiança que els nostres instal·ladors generen en els clients
 • L’eficiència que experimenten els nostres clients.
 • La senzillesa de les persones que formem Feníe Energía
 • La proximitat entre el client i l’instal·lador.
 • La dimensió, ja que som la xarxa d’assessors energètics més gran d’Espanya.
 • La transparència en la informació facilitada als nostres clients.

Informació corporativa

Feníe Energía, SA és una companyia compromesa amb el desenvolupament sostenible i la millora contínua. Davant dels reptes actuals i futurs que presenten la protecció del medi ambient i el compliment dels requisits dels nostres clients, Fenie Energía ha implantat una sèrie de Sistemes de gestió per tal d’assolir els nostres objectius de sostenibilitat i excel·lència en el servei.

Tots els nostres Sistemes de gestió estan basats en normes de prestigi, reputació i validesa internacional (Estàndards UNE-EN ISO), els quals han permès a la companyia convertir-se en una organització de referència en qüestions tan importants com són el medi ambient, l’eficiència energètica i la satisfacció dels nostres clients, cada vegada més exigents amb els serveis i productes que es comercialitzen en el mercat.

ico_certificaciones Certificacions

Feu-vos accionista

Uniu-vos a una gran companyia, doneu valor al vostre negoci.

Feu-vos accionista de Feníe Energía i formeu part de la xarxa d’assessors energètics més gran d’Espanya.

Avantatges

 • Pertànyer a una de les companyies independents més importants del sector energètic espanyol.
 • Tenir accés als avantatges de pertànyer a un gran col·lectiu, amb descomptes i ofertes exclusives (el Club de l’Accionista).
 • Obtenir una rendibilitat per les vostres accions.

Si sou una empresa instal·ladora

 • Ampliar el vostre negoci amb la venda d’energia, serveis d’estalvi energètic i nous productes que es van llançant contínuament.
 • Tenir un suport professional adaptat a les vostres necessitats.
 • Desenvolupament professional com a instal·lador amb cursos de formació i reciclatge periòdicament, perquè tingueu el màxim coneixement possible del sector i dels canvis reguladors.

Si esteu interessat a formar part de Feníe Energía, sol·liciteu més informació a través del correu electrònic accionistas@fenieenergia.es

A través d’aquest formulari:
Conec i accepto l'establert en política de privadesa, avís legal i política de cookies del lloc.

*Tots els camps són obligatoris

Treballeu amb nosaltres

Si sou una persona inquieta, dinàmica, amb un alt grau d’implicació i capacitat per aprendre, i voleu pertànyer a un equip motivat, unit i il·lusionat…

Sou la persona que estem buscant!

 

 

 

Técnico en financiación de productos energéticos

Nombre del puesto:

Técnico en Financiación de productos energéticos  (En Desarrollo de Negocio)

Funciones del puesto:

Relación con entidades financieras para desarrollo de productos de financiación de productos energéticos (autoconsumo, movilidad eléctrica y eficiencia)

Diseño de productos de financiación

Gestión de las operaciones de financiación con entidades financieras y clientes

Análisis de la competencia (herramientas de financiación de productos energéticos)

Análisis de viabilidad de licitaciones públicas de suministro eléctrico y productos energéticos

Gestión de documentación de licitaciones públicas

Lugar de trabajo:

Las Rozas (Madrid)

Formación requerida:

Formación en Economía o relacionada con el puesto a desempeñar

Experiencia:

Experiencia contrastable en puesto similar

Conocimientos requeridos.

Análisis de rentabilidad económica

Productos financieros

Habilidades:

Dominio de Excel y PowerPoint

Conocimientos de inglés

Habilidades comerciales y sociales

Si te interesa esta oferta de trabajo, envíanos el siguiente formulario:

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL

Debe leer la información básica sobre protección de datos que se presenta a continuación, así como la información adicional que se expone en el Anexo:

Responsable: FENÍE ENERGÍA, S.A.

Finalidad: Proceso de selección; en su caso, firma biométrica.

Legitimación: Relación precontractual; consentimiento; obligaciones legales.

Destinatarios: Administraciones Públicas; Encargados del tratamiento establecidos en la UE; y encargados del tratamiento establecidos fuera de la UE, que han suscrito cláusulas de protección de datos adoptadas por la Comisión Europea.

Derechos: Acceso, rectificación, supresión, oposición, portabilidad de datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional

Información Adicional: https://www.fenieenergia.es/aviso-legal/ https://www.fenieenergia.es/politica-de-cookies/

Conozco y acepto lo establecido en la política de privacidad del sitio web.

* Campos obligatorios

Nombre del puesto:

Técnico de Servicios de Ahorro Energético (SAEs) en iluminación.

Funciones del puesto:

Dar soporte técnico y comercial en uno o varios productos de SAEs a clientes, agentes (red comercial) o personal interno de Fenie Energía.

Estudio y conocimiento de los clientes y agentes (análisis de necesidades).

Estudio y conocimiento de la competencia (debilidades y fortalezas del producto).

Diseño y realización de ofertas comerciales.

Servicio preventa sobre las ofertas realizadas.

Realización acciones comerciales relacionadas con el producto: llamadas, cursos de formación, visitas, preparación de mailings, etc.

Una vez realizada la venta, coordinación de la ejecución con el equipo de operaciones y logística.

Servicio postventa de productos vendidos.

Fidelización de clientes y agentes.

Mejora continua de procesos de venta y herramientas de ofertas.

Lugar de trabajo:

Las Rozas (Madrid)

Formación requerida:

Diplomatura técnica de ingeniería

Experiencia:

Se valorará experiencia en el sector de la iluminación led.

Conocimientos de idiomas o informática requerida:

Manejo correo electrónico

Paquete Office (especialmente Excel).

Se valorarán conocimientos de programación y de Dialux.

Habilidades:

Persona organizada y ordenada.

Facilidad de trabajo en equipo.

Facilidad de expresión.

Dotes comerciales.

Capacidad de respuesta, priorización y resolución de problemas.

Si te interesa esta oferta de trabajo, envíanos el siguiente formulario:

Conozco y acepto lo establecido en política de privacidad, aviso legal y política de cookies del sitio web.

* Campos obligatorios