Sección “Iconos”

  • ico_espana_gs
    Llancem contínuament nous productes destinats a millorar la gestió energètica dels clients. Actualment, comercialitzem electricitat i gas a tot el territori nacional, assessorem els nostres clients en temes energètics i proposem solucions d’eficiència energètica basades en estudis tècnics personalitzats per a cada client (monitoratge de consums i propostes per optimitzar-los, optimització de la tarifa, canvis en la il·luminació, compensació reactiva, etc.). Així mateix, estem presents en tots els aspectes relacionats amb la mobilitat elèctrica (instal·lació de punts de recàrrega, serveis de recàrrega, assessorament sobre instal·lacions de punts de recàrrega).

  • Totes aquestes solucions sempre van acompanyades d’un agent energètic especialitzat i format en tots els productes que ofereix.
  • ico_premio_gs
    Tota la formació que impartim a Feníe Energía es canalitza a través de l’Escola d’Eficiència Energètica, que forma els instal·ladors i els converteix en agents energètics. D’aquesta manera, són capaços d’oferir els diferents productes en què s’han especialitzat, la qual cosa, juntament amb l’experiència de la seva pròpia empresa instal·ladora, els converteix en la xarxa comercial millor formada.