Sostenibilitat
hero-sostenibilidad-bosque

Pause video

Play video

Compromesos amb el medi ambient i l'entorn social

Gràcies a la nostra xarxa de 2.400 Agents Energètics, els nostres clients reben un servei pròxim, transparent i professional, que li garanteix aconseguir el major estalvi en termes d'eficiència energètica reduint la seva petjada ambiental.

Des del seu origen, Feníe Energia va apostar de manera important per la cura i el respecte pel medi ambient, comercialitzant energia i oferint als seus clients, serveis i productes d'eficiència energètica com l’autoconsum i la mobilitat elèctrica, que redueixen els seus consums i, per tant, el seu impacte en el planeta.

Representem en el mercat a petits productors d’energies renovables, la majoria de tecnologia solar fotovoltaica, i des de 2016 som també generadors a través dels parcs eòlics d’Ourol i Sorihuela.

 

Informe Anual 2022. Memòria de Sostenibilitat

RE-EVOLUCIÓ

Un Pla Estratègic que reafirma el compromís històric de Feníe Energia amb el desenvolupament del nostre entorn i la sostenibilitat, i estableix les bases per contribuir de manera decidida a l'Agenda 2030 i l’Acord de París.

Els 4 pilars sobre els quals se sustenta el pla, són motor indispensable per a la nostra creació de valor a curt, mitjà i llarg termini:

Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que defineix l'Organització de les Nacions Unides tenen com a principal objectiu transformar el nostre món. Així es recull a l'Agenda 2030 i així ho percebem també a Feníe Energia.  

Per això, integrem alguns d'aquests ODS al nostre pla d'acció, impulsant-los des dels nostres àmbits d'activitat:

ODS-NUEVO.png

7. Energia assequible i no contaminant

Comercialitzem i generem energia i oferim productes i serveis d'eficiència energètica amb el propòsit que els nostres agents i clients siguin protagonistes de la transició a una economia més sostenible.

MW capacitat del projecte en construcció (pròxima operació 2023-2024)

0

GWh capacitat renovable instal·lada

0

GWh Generació renovable representada

0

11. Ciutats i comunitats sostenibles

Incidim en aquest objectiu mitjançant la instal·lació de punts de recàrrega públics i infraestructures d'autoconsum a comunitats de veïns, institucions públiques i grans edificacions com a hotels o empreses, i amb el suport al comerç local i de proximitat mitjançant la promoció de les nostres empreses instal·ladores.

€M invertits en Serveis d’Estalvi Energètic

0

Punts de recàrrega instal·lats

0

contractes d’ autoconsum

0

Efficiency projects

0

12. Producció i consum responsables

Dos dels principals àmbits d'actuació de Feníe Energia: la producció d'energia renovable, tant pròpia com de particulars a través de la instal·lació de panells d'autoconsum, i també fomentem el consum responsable, a través d'estudis d'eficiència, monitoratge de consum, instal·lacions d'il·luminació, entre altres productes.

Plantes pròpies de generació renovable

0

Parcs solars ubicats a Albacete i Ciudad Real

0

13. Acció pel clima

El nostre model està encaminat a reduir la petjada de carboni. Mitjançant la generació i comercialització d'energia, contribuïm a reduir les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle vinculades a la generació d'energia. Així mateix, hem mesurat i compensat la nostra Petjada de Carboni i, com a resultat, hem plantat 190 arbres, aconseguint d'aquesta manera la neutralitat de les emissions.

Tones de CO2 dels nostres clients evitades

0

Arbres plantats compensant l’emissió de 37 tones de CO2

0

17. Aliances per aconseguir els objectius

Feníe Energia va néixer de la major aliança entre empreses instal·ladores a Espanya. A més, hem construït una extensa xarxa de cooperació amb diferents organitzacions, empreses, fundacions i associacions, amb la finalitat d'aconseguir un model energètic més just i sostenible.

Agents energètics

0

Accionistes

0

Associacions del sector de les instal·lacions pertanyents a FENÍE

0

Fundació Feníe Energía

Una eina al servei de la societat, amb l'objectiu de contribuir a la construcció d'un món més sostenible. A través de la fundació s'articulen totes les accions que defineixen allò que Feníe Energia vol aportar a la societat.

TTreballem entorn de tres àrees d'actuació:

  • L'acció social: a través de la qual volem canalitzar la solidaritat de tots els que formem part de Feníe Energia amb els col·lectius més desfavorits.
  • La formació i l'ocupació: és la nostra aposta per contribuir a enfortir el nostre sector, millorant la formació, la inserció laboral i posant en valor la figura de l'agent energètic com un actor clau en la transició energètica i en la construcció d'una economia més sostenible.
  • El medi ambient i la cultura energètica: volem traslladar a la societat el compromís de Feníe Energia amb el medi ambient i l'eficiència energètica.

 

SABER MÉS

Què diuen de nosaltres

La nostra millor targeta de presentació sempre serà la satisfacció dels nostres clients i agents col·laboradors.

Imatge
Marina Cordero
Fa anys que confio en aquesta companyia i estic encantada. El meu instal·lador respon directament per solucionar les incidències (no haig de parlar amb centraletes). Molt bona atenció
         
Marina Cordero
Imatge
carcoba-electricidad-productores.png
L’empresa dels instal·ladors elèctrics a Espanya. Molt propera en el tracte i la assistència. No hi ha permanència i sempre sota el guiatge del teu instal·lador de confiança.
       
Electricidad Cárcoba
Imatge
Vannesa Fernández
Fa anys que confio en aquesta companyia, el meu instal·lador respon qualsevol dubte; fins i tot ell m’avisa si veu que pago massa amb el canvi de tarifa, sense cost extra.
Seguiré amb ells
     
Vanessa Fernández