El futur és a les nostres mans
Sobre_Fenie_Valores_Hero_01_1440X768

Pause video

Play video

Som una empresa amb propòsit

Apostem per un model basat en l'estalvi responsable del client, de la mà del seu agent energètic de confiança. Un servei basat en l'eficiència, i que converteix al client en protagonista d'una transició energètica necessària perquè les futures generacions tinguin garantides les seves necessitats, demostrant que un altre model més just, social i sostenible és possible.

Feníe Energía és una empresa energètica, creada per milers de companyies instal·ladores del país que ofereixen assessorament personalitzat en eficiència energètica a través dels seus Agents Energètics.

Oferim els nostres clients serveis d'electricitat, gas i eficiència, com l'autoconsum o la mobilitat elèctrica, amb l'objectiu que adoptin hàbits de consum que els ajudin a estalviar energia i fer-ne un ús eficient.

Història de Feníe Energía

L'eficiència energètica s'ha demostrat com l'element més imprescindible per a la transició energètica, i això ho tenien clar les més de 1.300 empreses instal·ladores que van aportar capital per a la creació de Feníe Energia, SA l'any 2010, de la mà de la Federació Nacional d'Empreses d'Instal·lacions Elèctriques, Telecomunicacions i Climatització d'Espanya (FENIE).

Gràcies a FENÍE, s'aconsegueix materialitzar el somni de moltes persones de crear una companyia capaç de competir d'igual a igual en el mercat energètic, oferint a la societat allò que mai abans s'havia ofert: la major xarxa de professionals, experts en eficiència, formats per assessorar de manera transparent i honesta en un sector que tradicionalment ha resultat complex per a la societat.

Per això, l'estratègia de Feníe Energia és liderar la transició energètica des de baix, juntament amb els professionals del sector. La idea és fer protagonistes d'aquesta revolució als clients, perquè siguin els principals beneficiats.

Actualment, són més de 3.000 les empreses instal·ladores que formen part de Feníe Energia, i que aposten per ser part d'un model únic i diferencial.

Agents energètics

0

Accionistes

0

Clients

0

Empleats

0

Descubre más sobre nuestro compromiso como empresa