La millor oferta d'energia per a tot tipus de negocis

distrivutiva-empresa-principal

Pause video

Play video

Sigui quina sigui la mida de la teva oficina o del teu local, compta amb l'assessorament d’experts en eficiència energètica i sostenibilitat.

Agents energètics

0

Clients

0

Instalaciones realizadas

0

GWh Potència instal·lada (pròpia i representada) CA

0

La millor qualitat de servei i més avantatges

Què es diu de nosaltres

La nostra millor targeta de presentació sempre serà la satisfacció dels nostres clients i agents col·laboradors.

Imatge
Marina Cordero
Fa anys que confio en aquesta companyia i estic encantada. El meu instal·lador respon directament per solucionar les incidències (no haig de parlar amb centraletes). Molt bona atenció
         
Marina Cordero
Imatge
carcoba-electricidad-productores.png
L’empresa dels instal·ladors elèctrics a Espanya. Molt propera en el tracte i la assistència. No hi ha permanència i sempre sota el guiatge del teu instal·lador de confiança.
       
Electricidad Cárcoba
Imatge
Vannesa Fernández
Fa anys que confio en aquesta companyia, el meu instal·lador respon qualsevol dubte; fins i tot ell m’avisa si veu que pago massa amb el canvi de tarifa, sense cost extra.
Seguiré amb ells
     
Vanessa Fernández

Vols saber-ne més sobre Feníe Energía?

El procés de contractació és molt senzill. Pots contractar el subministrament per via electrònica, un procés ràpid i segur. Només cal tenir un email i un número de telèfon mòbil al qual t’enviarem un codi que et servirà per firmar el contracte.

L’autoconsum consisteix a utilitzar la radiació que prové del sol per generar electricitat, que pot ser utilitzada per a qualsevol fi, és a dir, el fet de produir la nostra pròpia energia es coneix com «autoconsumir». Qualsevol equip o instal·lació que consumeixi electricitat pot ser proveït per una instal·lació d’autoconsum.

Sempre que parlem d’autoconsum ens referim a instal·lacions a les quals, a més, hi haurà un subministrament elèctric activat i la fi del qual és complementar el proveïment d’energia que proporciona la instal·lació solar.

Imatge
Asi-funciona-Autoconsumo-3

No podem assegurar-te que sigui el moment de substituir la teva il·luminació, però segur que és el moment que un professional ho valori i et faci un estudi de rendibilitat.

Les instal·lacions LED son rendibles i generen una atmosfera agradable per als usuaris i clients./p>